Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucao u disko baru

Optužnica protiv Ante Grgića zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv Ante Grgića (30) zbog dva kaznena djela ubojstva u pokušaju i dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, doznaje se u odvjetništvu.

Optužnicom mu se na teret stavlja da je kao voditelj disko bara 'Oaza' u Kaštel Lukšiću, 2. svibnja ove godine iz pištolja s dva metra udaljenosti ispalio tri hica prema gostima bara, dvojici muškaraca i tom ih prilikom teško ozlijedio, a jednog gosta lakše. U optužnici stoji kako je jedan hitac jednog muškarca pogodio u leđa zadavši mu ustrijelnu ranu s posljedičnom oduzetošću, dok je drugi muškarac metak dobio u desnu nogu nakon čega je nastao komplicirani prijelom koljenične kosti.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Optuženi je usprkos tome što se u to vrijeme u baru nalazilo dosta posjetitelja pucao, stoji u optužnici, pa je jedno streljivo okrznulo gosta lakše ga ozlijedivši. Zbog posebno teških okolnosti kaznenog djela Županijsko državno odvjetništvo je predložilo produljenje pritvora za Antu Grgića. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene