Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Ubojstvo u Marinu Selu: Zadavio suprugu pa zapalio kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Bjelovaru, nakon dovršene istrage, podiglo je u utorak optužnicu zbog teškog ubojstva protiv 53-godišnjaka koji je u travnju u Marinu Selu zadavio suprugu pa zapalio kuću.

Optuženik je, stoji u optužnici, u utorak, 24. travnja ove godine, pola sata prije podneva, u dnevnom boravku obiteljske kuće u Marinu Selu brutalno usmrtio suprugu koju je dulje vrijeme i u više navrata fizički zlostavljao i prijetio joj smrću.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Tužiteljstvo 53-godišnjaka tereti da je supruzi prišao s leđa te je zadavio najlonskom omčom. Nakon toga je u pomoćnim prostorijama kuće izazvao požar te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Uhitili su ga požeško-slavonski policijski službenici nakon višesatne potrage istoga dana, a od tada se nalazi u istražnom zatvoru, gdje će, na prijedlog ŽDO-a, ostati i dalje.

Vijeće Županijskog suda u Bjelovaru na današnjoj sjednici prihvatilo je prijedlog državnog odvjetništva ocijenivši kako u konkretnom slučaju postoji opravdana bojazan da bi okrivljenik boravkom na slobodi mogao ponovo počiniti teško kazneno djelo.

Prema neslužbenim informacijama, ubijena supruga imala je sedmero djece, a kao motiv ubojstva u medijima se spominjala ljubomora. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene