Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Ulici Božidara Magovca u Novom Zagrebu, 21-godišnjak je ukrao novac iz blagajne, udario i porezao zaposlenicu trgovine te pobjegao. No, nakon 15 minuta pokajao se zbog svojeg nedjela i sam prijavio policiji.


Jučer oko 17, 10 sati mladić je ušao u trgovinu i sa žvakaćom gumom krenuo do blagajne. Nakon što je 48-godišnja zaposlenica otkucala račun i otvorila blagajnu kako bi naplatila, mladić je na brzinu uzeo novac iz blagajne. Zaposlenica ga je pokušala spriječiti te ga je uhvatila za jaknu nakon čega ju je kradljivac udario te zarezao po ruci 'listom' pile za drvo, javlja PU zagrebačka. 

Vezani članci Slika nije dostupna Nećete vjerovati što je domišljati križevački kradljivac napravio nakon što mu je određen istražni zatvor Slika nije dostupna Spretan kradljivac cijelog je života uzimao rublje britanskoj kraljici

Ženi su u pomoć priskočile kolegice i radnik iz obližnje željezare no, nisu uspjeli zadržati kradljivca koji je pobjegao s ukradenih nekoliko stotina kuna. Nedugo zatim priča dobiva neočekivani obrat; mladić je sam nazvao policiju, priznao nejdelo i rekao gdje se nalazi. Policija ga je privela na kriminalističku obradu.