Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Opljačkao 26 kladionica i mjenjačnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 30-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog osnovane sumnje da je od siječnja 2006. do travnja ove godine počinio 27 kaznenih djela razbojstava u športske kladionice i jedno u mjenjačnici, ukravši 162.000 kuna.

Kako je izvijestila Marija Goatty Matijević iz Policijske uprave zagrebačka (PUZ), osnovano se sumnja da je kaznena djela počinio tako što je nemaskiran ulazio u kladionice i uz prijetnju plinskim pištoljem ili verbalno prijeteći od zaposlenica tražio novac, a zatim bi pobjegao automobilom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke

U istrazi je utvrđeno da je ukradeni novac trošio po zagrebačkim kockarnicama.

Taj je 30-godišnjak na području Novog Zagreba počinio 15 razbojstava u športskim kladionicama, na Črnomercu je šest razbojstava počinio u kladionicama a jedno u mjenjačnici, dok je na Trešnjevci i Trnju počinio po tri razbojstva u kladionicama.

Osumnjičeni je 6. travnja doveden u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta nastavit
će daljnju kriminalističku obradu jer se osnovano sumnja da je počinio još kaznenih djela razbojstava.

PUZ je izvijestio da je na području Policijske uprave zagrebačke zabilježeno 40 kaznenih djela te je ukraden automobil marke "golf". 

Kako se neslužbeno doznaje auto je ukraden Dinamovom nogometašu Luki Modriću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene