Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požari na Čiovu, kod Vodica...

Lokalizirani požari na obali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros, gotovo u isti trenutak, prijavljena su dva požara. Jedan na Čiovu i drugi kod mjesta Prgomet. Oni su u međuvremenu lokalizirani.

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je sinoć nešto iza 22 sata zahtjev za gašenje požara kod Vranskog jezera, Radošinovci. Požar je ugašen tek danas poslijepodne.

Pročitajte i ovo Požar na Čiovu - 10 Sve službe na terenu VELIKA GALERIJA Vatrena stihija bjesni na Čiovu, snimke iz zraka su zastrašujuće Slika nije dostupna POŽARI BJESNE VELIKA VIDEO I FOTOGALERIJA Pogledajte nove snimke borbe s vatrenom stihijom u Dalmaciji

Osim u Zadarskoj županiji gorjelo je i u Šibensko-kninskoj. Naime, nešto nakon 23 sata prijavljen je požar i kod Vodica, Mrdakovica. Rano jutros gorjela je borova šuma kod Ljubotića, no požari su lokalizirani.

>> Do 20. kolovoza 2.068 požara više nego lani

Splitsko-dalmatinska županija

Vatrogasno operativno središte Divulje zaprimilo je jutros u 5:53 sati zahtjev za gašenje požara otvorenog prostora na Čiovu, Niševac. U istom je vremenu prijavljen i požar kod mjesta Prgomet, Radošić. Između 7 i 8 sati požari su lokalizirani.

Na požar na Svilaji na području Maljkovo-Muć upućena su 2 kanadera, a na terenu se nalaze lokalne vatrogasne snage. Gašenje je u tijeku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene