Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Okršaj na moto susretu: Preminuo mladić izboden nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnjak iz Poreča umro je danas rano poslijepodne u pulskoj bolnici nakon što je zadobio dva uboda nožem, pola sata poslije ponoći na moto susretu u Santa Marini kod Vabrige na Poreštini, izvijestila je poslijepodne istarska policija.

Mladić je noćas vozilom Hitne pomoći prevezen u pulsku bolnicu s teškim ubodnim ranama. Prema podacima policije njihovi su djelatnici priveli više osoba koje se dovode u vezu s tučnjavom, odnosno sukobom i ozljeđivanjem mladog Porečana. Policija nije potvrdila da je među uhićenima i napadač.

"Porečka policija provodi kriminalističko istraživanje nad osobama koje se dovode u vezu s incidentom. U interesu istrage nismo u mogućnosti otkriti o kojim se osobama radi, koliko ih je privedeno na kriminalističko istraživanje i je li netko od njih osumnjičen za neko kazneno djelo", rečeno je u policiji. Istraga je u tijeku.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Navijači - 2 grčki mediji DNK ubijenog navijača pronađen na nožu jednog od uhićenih Grka: Hoće li BBB-ovce pustiti iz zatvora?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene