Tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine u Ogulinu otuđile razne kozmetičke proizvode. Policija je objavila njihove fotografije sa snimke nadzorne kamere.

Galerija Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) +0 Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka)

U Ulici B. Frankopana u Ogulinu 14. veljače 2019. godine između 18:55 i 19:05 sati te u još tri navrata tijekom veljače 2019. godine tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine otuđile razne kozmetičke proizvode.

Jedna ženska osoba tamnije kose, odjevena je u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici, u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu.

Znate li tko je ovaj muškarac? Traži ga policija (Foto: PUZ) Znate li tko je ovaj muškarac? Traži ga policija

Druga ženska osoba svijetle kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena.

Treća ženska osoba tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192.

"Komarci su me živog pojeli. Sklanjamo se u kuće, a oni čekaju pred vratima, kao u zasjedi. Otvorimo vrata i šmugnu unutra" Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 5 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 4 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 3 +1 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 2

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju