Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krale kozmetiku

Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija

Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka)
Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) PU karlova?ka
Aktualno Galerija Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) Foto: PU karlova?ka Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) Foto: PU karlova?ka +0 Prepoznajete li ove žene? Traži ih policija (Foto: PU karlovačka) Galerija 1/3 >>
Tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine u Ogulinu otuđile razne kozmetičke proizvode. Policija je objavila njihove fotografije sa snimke nadzorne kamere.

U Ulici B. Frankopana u Ogulinu 14. veljače 2019. godine između 18:55 i 19:05 sati te u još tri navrata tijekom veljače 2019. godine tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine otuđile razne kozmetičke proizvode.

Jedna ženska osoba tamnije kose, odjevena je u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici, u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu.

Pročitajte i ovo Znate li tko je ovaj muškarac? Traži ga policija (Foto: PUZ) Vezano za provalu Znate li tko je ovaj muškarac? Traži ga policija

Druga ženska osoba svijetle kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena.

Treća ženska osoba tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192.

Aktualno "Komarci su me živog pojeli. Sklanjamo se u kuće, a oni čekaju pred vratima, kao u zasjedi. Otvorimo vrata i šmugnu unutra" Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 5 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 5 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 4 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 4 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 3 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 3 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 2 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 2 +0 Na leđima su stotine uboda (FOTO: Ivan Zgrebec) - 1 Hrvatska "Komarci su me živog pojeli. Sklanjamo se u kuće, a oni čekaju pred vratima, kao u zasjedi. Otvorimo vrata i šmugnu unutra" 1/5 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene