Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijedio policajca

Odgurnuo policajce i pobjegao iz Općinskog suda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz zgrade Općinskog suda u Vinkovcima jutros je pobjegao 28-godišnji okrivljenik iz Nuštra i pritom ozlijedio jednog od dvojice pravosudnih policajca, koji su ga doveli na suđenje iz kaznionice u Lepoglavi, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Krunoslav Žgela.

Po Žgelinim riječima, 28-godišnjak je u hodniku suda u jednom trenutku odgurnuo pravosudne policajce i lakše ozlijedio jednoga od njih, a zatim je pobjegao iz zgrade suda. Policija traga za bjeguncem.

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Iz Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa priopćeno je da će okolnosti bijega istražiti službenici središnjeg ureda Uprave za zatvorski sustav. Također se kaže kako bjegunac u Kaznionici u Lepoglavi izdržava kaznu zatvora od 10 godina i 10 mjeseci zbog kaznenih djela protiv imovine, te da su ga na sud doveli pravosudni policajci te kaznionice.

U Općinskom sudu se doznaje da je on iz zgrade suda pobjegao pošto je odgođena glavna rasprava u sudskom postupku u kojem mu se sudilo za počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava i teške krađe.

Glasnogovornik Žgela je također rekao da je okrivljenik poznat policiji po počinjenju više kaznenih dijela. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene