Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U bijegu od 22. rujna

Odbjegli Kukić sam se predao policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjegunac Pero Kukić (25), za kojim se tragalo jer je prije mjesec dana u Konjščini pucao na policajca, predao se u početku tjedna u zagrebački zatvor u Remetincu, a danas će ga preuzeti policija kako bi ga kriminalistički obradila, izvijestilo je danas Ravnateljstvo policije.

Za 25-godišnjim Kukićem iz Pakraca raspisana je potraga pošto je 22. rujna pokušao ubiti interventnog policajca. Naime, policija je u Konjščini zaustavila automobil u kojem je bio s prijateljem. Kad su ih htjeli legitimirati, dali su se u bijeg. Jedan je odmah uhićen, a Kukić je bježeći pucao na policajca, no nije ga ozlijedio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postala pokajnica? Na koga je prstom pokazala blagajnica HDZ-a? Slika nije dostupna Stigao kući Ivan Čehok izašao iz Remetinca i napokon poljubio suprugu

>> Potjera traje: Pucao na policiju, pobjegao preko polja

Iza sebe ima 90-tak kaznenih djela

Iako je pokrenuta opsežna potjera, policija u proteklih mjesec dana nije uspjela uhvatiti Kukića, prekaljena kriminalca s daruvarskog područja, za kojim se i prije tragalo jer treba izdržati sedmomjesečnu zatvorsku kaznu zbog krađe. U policijskom dosjeu navodno ima 90-ak kaznenih djela, a sada ga se sumnjiči za pokušaj ubojstva policajca. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene