Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bjegunac Pero Kukić (25), za kojim se tragalo jer je prije mjesec dana u Konjščini pucao na policajca, predao se u početku tjedna u zagrebački zatvor u Remetincu, a danas će ga preuzeti policija kako bi ga kriminalistički obradila, izvijestilo je danas Ravnateljstvo policije.


Za 25-godišnjim Kukićem iz Pakraca raspisana je potraga pošto je 22. rujna pokušao ubiti interventnog policajca. Naime, policija je u Konjščini zaustavila automobil u kojem je bio s prijateljem. Kad su ih htjeli legitimirati, dali su se u bijeg. Jedan je odmah uhićen, a Kukić je bježeći pucao na policajca, no nije ga ozlijedio.

Vezani članci Slika nije dostupna Nova klapa Pere Kozomare Slika nije dostupna Na koga je prstom pokazala blagajnica HDZ-a?

>> Potjera traje: Pucao na policiju, pobjegao preko polja

Iza sebe ima 90-tak kaznenih djela

Iako je pokrenuta opsežna potjera, policija u proteklih mjesec dana nije uspjela uhvatiti Kukića, prekaljena kriminalca s daruvarskog područja, za kojim se i prije tragalo jer treba izdržati sedmomjesečnu zatvorsku kaznu zbog krađe. U policijskom dosjeu navodno ima 90-ak kaznenih djela, a sada ga se sumnjiči za pokušaj ubojstva policajca. (Hina)