Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odbjegli Dlesk posjetio rodbinu i ostavio pušku, potraga i dalje traje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vinko Dlesk posjetio je rodbinu i ostavio kod njih pušku, no policija ne zna ima li Dlesk kakvo drugo oružje te ga još smatraju opasnim, a potraga za njim i dalje traje.

Teren je vrlo težak i nepristupačan, naoružanog Dleska specijalna, interventna i temeljna policija traže po šumama u krugu od 10 kilometara. 

Pročitajte i ovo Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku Danka Ilić tijelo nije pronađeno Rekonstrukcija monstruoznog ubojstva malene Danke: Ovo je i dalje najveća enigma

Policija je opkolila Dleskovu obiteljsku kuću, ne može joj se prići, a u kući su njegova majka i tri brata. Za njim je raspisana tjeralica, a policija moli za pomoć te poziva Dleska da se bez bojazni preda.

Glasnogovornica osječko-baranjske Policijske uprave Edite Roterbauer moli građane da sve što znaju o bjeguncu, za kojim je raspisana tjeralica, dojave policiji na 92.  

U mjestu Granice nedaleko od Našica, cijeli je jučerašnji dan trajala policijska potraga za 35-godišnjim Vinkom Dleskom, a sve se nastavilo i danas.

On je pobjegao u šumu nakon što ga je jučer oko 10 sati došla privesti policija zbog njegove sinoćnje pucnjave na šumare. Prema neslužbenim informacijama Vinko je vjerojatno naoružan i pod utjecajem alkohola.

35-godišnjaka, koji je iz izrazito problematične obitelji, policija je jučer ujutro došla privesti nakon što su šumari zatražili zaštitu zbog noćašnje pucnjave.

Sinoć oko ponoći šumari su Vinka uhvatili dok je krao drva iz obližnje šumarije.

Vinko sa svoja tri brata navodno već godinama krade drva iz šumarije, a samo su je prošle godine oštetili za oko 200 tisuća kuna.

No, Vinka su sinoć šumari uhvatili na djelu i počeli odvlačiti natrag drva koja je ukrao.

Na to je 35-godišnjak zapucao na njih.

Kada ga je policija jutros došla privesti Vinko se opirao uhićenju te pobjegao u šumu.

Kraj oko Granica izrazito je šumovit, a bjegunac poznaje svaki kutak.

Susjedi pričaju kako je obitelj Dlesk poznata kao izrazito problematična, a njezini članovi godinama teroriziraju stanovnike malenog sela nedaleko Našica. Poznato je i da je Vinko sklon alkoholu, baš kao i njegova majka Marija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene