Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od posljedica prometne nesreće, koja se jučer nešto poslije 15 sati dogodila na raskrižju županijske ceste 4042 i prilazne ceste prema farmi ‘Mitrovac’ kod Kneževih Vinograda, smrtno je stradao 73-godišnjak iz toga baranjskog mjesta, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.


Nesreća se dogodila kad se 73-godišjak na raskrižju sa županijskom cestom 4042, koja je označena kao cesta s prednošću prolaza, nije zaustavio da propusti sva vozila, već je ušao u raskrižje i biciklom udario u osobni automobil, oduzevši mu prednost prolaza. Automobilom je upravljao 67-godišnji hrvatski državljanin iz Gajića.

Vezani članci Slika nije dostupna Sisak: U naletu automobila poginuo biciklist Slika nije dostupna Biciklist poginuo u sudaru s motociklom

Vozač bicikla je od posljedica ozljeda preminuo u osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC). U policiji napominju kako je to četvrta smrtno stradala osoba u prometnim nesrećama u 2010. na području PU-a. U prva četiri mjeseca 2009. poginulo je deset osoba. (Hina)