Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Od posljedica prometne nesreće preminula suvozačica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći koja se prijepodne dogodila na cesti Topola-Vrbanja na županjskom području, u vinkovačkoj Općoj bolnici preminula je 60-godišnja L. B. iz Vinkovaca, potvrdila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Preminula Vinkovčanka L. B. bila je suvozačica u osobnom automobilu Opel Astra bjelovarskih registracijskih oznaka na koje je, dok se kretalo cestom prema Bošnjacima, naletilo osobno vozilo VW Polo, županjskih registracijskih oznaka kojeg je vozio 51-godišnji J. A. iz Bošnjaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

Do sudara automobila došlo je nakon što je vozač VW Polo zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika automobilom prešao na suprotni trak, kojim se u smjeru Bošnjaka kretalo osobno vozilo Opel Astra, kojeg je vozio P.J. (64) iz Bjelovara, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela.

Suvozačica u osobnom automobilu Opel Astra L. B. pri tome je teško ozlijeđena te je preminula u vinkovačkoj bolnici, a teške tjelesne ozljede u sudaru su zadobili vozači obaju osobnih automobila, suvozač u VW Polo I. A. (75) iz Bošnjaka te putnici u Opel Astri M. J. (75) iz Vrbanje i S. J. (81) iz Vinkovaca.

Protiv vozača osobnog automobila marke VW Polo J. A., koji je prouzročio prometnu nesreću, policija će podnijeti kaznenu prijavu, kazao je Žgela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene