Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od posljedica ozljeda zadobivenih u teškoj prometnoj nesreći koja se prijepodne dogodila na cesti Topola-Vrbanja na županjskom području, u vinkovačkoj Općoj bolnici preminula je 60-godišnja L. B. iz Vinkovaca, potvrdila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.


Preminula Vinkovčanka L. B. bila je suvozačica u osobnom automobilu Opel Astra bjelovarskih registracijskih oznaka na koje je, dok se kretalo cestom prema Bošnjacima, naletilo osobno vozilo VW Polo, županjskih registracijskih oznaka kojeg je vozio 51-godišnji J. A. iz Bošnjaka.

Vezani članci Očevid, ilustracija Teška prometna nesreća kod Vinkovaca: Automobil sletio u kanal pokraj ceste, poginula jedna osoba Ravnatelj vinkovačke bolnice Krunoslav Šporčić U Vinkovcima hospitalizirana dva pacijenta sa simptomima koronavirusa

Do sudara automobila došlo je nakon što je vozač VW Polo zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika automobilom prešao na suprotni trak, kojim se u smjeru Bošnjaka kretalo osobno vozilo Opel Astra, kojeg je vozio P.J. (64) iz Bjelovara, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela.

Suvozačica u osobnom automobilu Opel Astra L. B. pri tome je teško ozlijeđena te je preminula u vinkovačkoj bolnici, a teške tjelesne ozljede u sudaru su zadobili vozači obaju osobnih automobila, suvozač u VW Polo I. A. (75) iz Bošnjaka te putnici u Opel Astri M. J. (75) iz Vrbanje i S. J. (81) iz Vinkovaca.

Protiv vozača osobnog automobila marke VW Polo J. A., koji je prouzročio prometnu nesreću, policija će podnijeti kaznenu prijavu, kazao je Žgela.