Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Objavljeni detalji nesreće kod Križevaca: Motociklist sletio s ceste i preminuo na putu do bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak poslijepodne vozač motocikla je poginuo nakon što je sletio s ceste u Novom Glogu. Policija je očevidom utvrdila uzrok ove teške prometne nesreće, a istraga se nastavlja.

U ponedjeljak oko 19:45 sati u Novom Glogu 26-godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Iveco Daily virovitičke registarske oznake u smjeru Markovca Križevačkog.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Pretjecao je automobil Audi njemačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 44-godišnji državljanin Njemačke.

Također, u pretjecanje osobnog i teretnog vozila krenuo je i 31-godišnji vozač neregistriranog i neosiguranog motocikla BMW na kojem nisu ugrađena svjetla.

Došlo je do kontakta teretnog vozila i motocikla i slijetanja motocikla i vozača u lijevo izvan kolnika, udara u most kolnog ulaza i dvorišno-žičanu ogradu s betonskim stupovima.

Vozač motocikla je naknadno preminuo, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar na obdukciju. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene