Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Objavljen fotorobot ubojice maturanta Luke Ritza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija objavila je fotorobot ubojice 19-godišnjeg mladića Luke Ritza, koji je preminuo od izljeva krvi na mozak nakon što su ga dvojica huligana brutalno pretukli zbog mobitela i nekoliko desetaka kuna.

Osumnjičeni ima oko 17 godina, visok je 170 centimetara i ima svijetlu kratku kosu. Napadač je mršavijeg lica, uvučenih obraza i ima pravilni nos. U vrijeme napada na sebi je imao narančastu majicu kratkih rukava i kratke hlače tamnije boje, objavila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Slika nije dostupna Propusti sustava Tražili pritvor za napadača na Ritza, sud ih odbijao?

Maturant Grafičke škole u Zagrebu, Luka Ritz, napadnut je 1. lipnja kada se sa školskim prijateljem vraćao kući. Na autobusnoj stanici kod Mosta slobode presrela su ih četvorica mladića, a dvojica su pretukla Ritza i mladića s kojim je bio u društvu.

19-godišnjak se s kolegom vraća kući u Dugave kada su ih napala dvojica mladića te zatražili od njih novac i mobitele. Kada su Luka i njegov prijatelj rekli da nemaju novca huligani su se vratili te ih brutalno pretukli. 

Nakon nekoliko dana Luka je preminuo od posljedica ozljeda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene