Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u obitelji

Premlatio svoju izvanbračnu suprugu pa ju udario alatom i razbio lubanju, liječnici joj spasili život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
28-godišnjaku koji je kod Varaždina pokušao ubiti svoju izvanbračnu suprugu određen je istražni zatvor, javlja Županijsko državno odvjetništvo.

Doneseno je rješenje o provođenju istrage protiv 28-godišnjaka za kojega se sumnja da je pokušao ubiti svoju izvanbračnu suprugu. On je u četvrtak u obiteljskoj kući u okolici Varaždina svoju izvanbračnu suprugu udarao rukama i nogama po glavi i tijelu. Nakon toga ju je udario u glavu alatom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Splita Narko-banda pokušala ubiti šefa suparničke bande, pucali usred dana na prometnoj cesti Slika nije dostupna Pokušala ih ubiti Strava kod Varaždina: Žena s mužem i trojicom sinova napala maloljetnika i njegovu majku, izbola ih nožem

Žena je zadobila otvorenu ranu glave s oštećenjima kostiju lubanje, a od smrti su je spasili liječnici pružanjem hitne medicinske pomoći. 28-godišnji nasilnik i ranije je zlostavljao suprugu, priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 28-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene