Nasilje nad ženom, ilustracija
Nasilje nad ženom, ilustracija Foto: Getty Images

28-godišnjaku koji je kod Varaždina pokušao ubiti svoju izvanbračnu suprugu određen je istražni zatvor, javlja Županijsko državno odvjetništvo.


Doneseno je rješenje o provođenju istrage protiv 28-godišnjaka za kojega se sumnja da je pokušao ubiti svoju izvanbračnu suprugu. On je u četvrtak u obiteljskoj kući u okolici Varaždina svoju izvanbračnu suprugu udarao rukama i nogama po glavi i tijelu. Nakon toga ju je udario u glavu alatom.

Vezani članci Policijski kombi, ilustracija Pokušaj teškog ubojstva kod Siska: Pomahnitali 21-godišnjak zabio se u automobil pa pucao u vozača Zatvor u Splitu Brutalni napad: Solinjanin pokušao ubiti 75-godišnju susjedu, slomio joj je kosti lica i rebra

Žena je zadobila otvorenu ranu glave s oštećenjima kostiju lubanje, a od smrti su je spasili liječnici pružanjem hitne medicinske pomoći. 28-godišnji nasilnik i ranije je zlostavljao suprugu, priopćeno je iz državnog odvjetništva.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 28-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.