Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trostruko ubojstvo dogodilo se večeras poslije 22 sata u obiteljskoj kući u Ulici Ivana Lepušića u Gornjem gradu u Križevcima. Četvrta je osoba teško ozlijeđena i prevezena u Opću bolnicu u Koprivnici. Na mjestu događaja traje očevid.


50-godišnji muškarac ubio je 43-godišnjaka, njegovu majku i 14-godišnju kćer, a teško ozlijeđena osoba ima 20 godina. Prema riječima Dražena Laljeka, glasnogovornika PU koprivničko-križevačke, počinitelj je poznat, radi se o rođaku obitelji, a pobjegao je s mjesta događaja. 

Vezani članci Naselje za turske radnike koji će graditi prugu do Mađarske - 2 Pored Križevaca niknulo novo naselje: Uskoro će u njemu živjeti stotine radnika iz Turske Hitna pomoć, ilustracija Strava u Križevcima: Žena preminula nakon što se pokrila neispravnom električnom dekom

Potraga je u tijeku, a lokalnoj policiji u pomoć su stigle i jedinice Specijalne policije iz Zagreba. Za počiniteljem stravičnih ubojstava tragat će se uz pomoć pasa tragača i termovizijskih kamera. Policija je zapriječila promet u Gornjem gradu i Ulici Ivana Lepušića na državnoj cesti prema Apatovcu. Potragu otežava blizina šume i gradskoga groblja.

Glasnogovornik Laljek demantira napise u medijima prema kojima je u tijeku talačka kriza.