Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu pronađene ozljede

Završena obdukcija: Mladić koji je bježao od policije smrznuo se u šumi

Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bježao policiji - pronašli ga mrtvog u snijegu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Obdukcija tijela 22-godišnjaka nađenog 10. veljače na nepristupačnom šumskom predjelu kod Lokava pokazala je da se smrznuo, a na tijelu nisu pronađene ozljede, doznaje se u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci.

Obdukcija je obavljena u ponedjeljak, 12. veljače, a u zagrebački Centar za forenzička ispitivanja dodatno su poslani uzorci kako bi se utvrdilo što je mladić konzumirao prije nesretnog događaja.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Potraga za nestalom djevojčicom Dankom Nastavlja se potraga Dvogodišnje Danke nema već treći dan, istraga kreće u novom smjeru, susjeda: "Jedna stvar mi je sumnjiva"

Drama je počela u četvrtak, 8. veljače u 23:30 kod naplatne postaje u Lučicama pokraj Delnica, kada su mladića koji je vozio Renault pokušali zaustaviti delnički policajci, ali on se nije zaustavio, nego je pobjegao.

Zaustavio se na odmorištu uz cestu, vidikovcu iznad Lokvarskog jezera, gdje je izašao iz automobila i pobjegao u šumu, a trojica putnika ostala su na tom mjestu i dočekala policiju.

Doznaje se da je mladić vozio bez vozačke dozvole, što bi mogao biti povod bijega.

Sljedećeg je dana mladićeva obitelj prijavila njegov nestanak, pa su u potragu krenuli policija i Hrvatska gorska služba spašavanja, ali do večeri ga nisu našli, a u subotu 10. veljače u potragu su se uključili pripadnici Specijalne policije iz Rijeke, koji su pronašli tijelo.

Na mjestu pronalaska obavljen je očevid, a izvlačenje tijela trajalo je više sati zbog zahtjevnosti terena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene