Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utvrđuju se okolnosti

Nuštar: Mladi supružnici pronađeni mrtvi u kući, sumnja se na nasilnu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva mrtva tijela pronađena su u četvrtak oko 7:30 sati u obiteljskoj kući u Nuštru nedaleko Vinkovaca, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema prvim podacima policije radi se o supružnicima, 32-godišnjaku i 31-godišnjakinji, a sumnja se na nasilnu smrt, kazao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Mjesto ubojstva u Meauxu izbodeni i zadavljeni FOTO Otkrivaju se detalji ubojstva majke i četvero djece: Najmlađe je imalo devet mjeseci, pronađeni su u stanu na Božić

Na mjestu događaja nalazi se državni odvjetnik, te slijedi detaljnja istraga.

Dva mrtva tijela supružnika pronađena su u četvrtak oko 7:30 sati u obiteljskoj kući u Nuštru nedaleko Vinkovaca.

FOTO Klica pokopan uz velike mjere sigurnosti

"Očevid je još uvijek u tijeku, tijela će biti upućena na obdukciju, a poslije čega ćemo znati više o uzrocima smrti. Postoje određene indicije koje ukazuju na sumnju na nasilnu smrti, odnosno ubojstvo i samoubojstvo", kazao je Džigumović.

O beživotnim tijelima supružnika policija je izvješćena po dojavi. Neslužbeno se doznaje kako je suprug prvo ubio suprugu, a potom počinio samoubojstvo. Iz kojih razloga, očevid i istraga tek trebaju utvrditi.

Prema pisanju medija 32-godišnji I. V. je najvjerojatnije ugušio svoju suprugu D. V., a prije nego što se objesio navodno se pokušao ubiti nožem. Tijela je navodno pronašao suprugov otac koji je ujutro došao po sina kako bi ga odveo na posao. Mediji nagađaju da je tijekom zločina u kući bilo i dvoje djece starih dvije i 6 godina. (Hina/M.G.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene