Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Napao i nožem pokušao ubiti policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnji muškarac nožem je jučer poslije podne napao policijskog službenika u civilu, koji je alkoholiziranog mladića zbog uznemiravanja putnika u tramvaju na području Maksimira, izveo iz vozila i zatražio mu osobnu iskaznicu.

Policajac (38), koji se tramvajem u civilnoj odjeći vraćao s posla kući, legitimirao se službenom značkom te zapovjedio mladiću, kojemu je kasnije izmjereno 3,11 promila alkohola u krvi, da izađe iz tramvaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti"

Po izlasku mladić je policajca počeo naguravati u čemu mu se pridružio njegov 29-godišnji prijatelj, također u alkoholiziranom stanju, koji je u tom trenutku dotrčao do njih.

Dvadesetogodišnjak je izvadio nož i zamahnuo prema policajcu koji je brzom reakcijom uhvatio mladića za ruku i tako se obranio.

Zbog pokušaja ubojstva policijskog službenika, obojica su napadača uz uporabu sile odvedena u policiju radi krim obrade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene