Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Novinarku udario šakom u glavu jer je njezin pas pio vodu iz pepeljare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Urednica Hininog splitskog dopisništva Marija Erceg zatražila je poslijepodne intervenciju policije i liječničku pomoć nakon incidenta u jednom splitskom restoranu, tvrdeći da ju je voditelj restorana, nakon verbalnog sukoba, udario u glavu.

Erceg kaže da je nesporazum u restoranu, gdje dolazi godinama, izbio oko njezine pudlice jer je voditelju osoblja zasmetalo što pas pije vodu iz pepeljare.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

Nakon obostranih uvreda muškarac ju je primio za ruku i šakom udario u glavu, kaže novinarka.

Glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević-Gudelj potvrdila je da je voditelj restorana nakon novinarkine prijave odveden na obavijesni razgovor. Isto tako, kaže da je i ona čula da je incident izbio zbog psa te da je novinarka dobila udarac u glavu.

Ipak, o okolnostima događaja ili eventualnim ozljedama nije mogla službeno govoriti. 

"Policija treba obaviti razgovor s voditeljem restorana, a još nemamo niti karakterizaciju tjelesnih ozljeda Marije Erceg", kazala je glasnogovornica.

Dodala je kako u sličnim slučajevima, ukoliko nema težih ozljeda, policija najčešće podnosi prijave za narušavanje javnoga reda i mira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene