Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedan ranjen u nogu

Svjedok obračuna u Vukovarskoj za DNEVNIK.hr: "Začuo sam pucnjeve i vidio bradatog kako skače na haubu Audija"

Pucnjava kod križanja Vukovarske i Držićeve (Foto: Čitateljica)
Pucnjava kod križanja Vukovarske i Držićeve (Foto: Čitateljica) ?itateljica
Aktualno Galerija Pucnjava kod križanja Vukovarske i Držićeve (Foto: Čitateljica) Pucnjava kod križanja Vukovarske i Držićeve (Foto: Čitateljica) Foto: ?itateljica +0 Pucnjava kod križanja Vukovarske i Držićeve (Foto: Čitateljica) Galerija 1/2 >>
U blizini Autobusnog kolodvora u Zagrebu došlo je do pucnjave u petak oko 20:40 sati. Jedna osoba ranjena u natkoljenicu primljena je u Kliniku za traumatologiju. Svjedok događaja ispričao nam je što je vidio.

Iz PU zagrebačke su priopćili da je dojava o pucnjavi zaprimljena u 20:40 te da se jedna osoba javila u bolnicu, a da ih je nekoliko pristupilo u službene prostorije policije. 

Pročitajte i ovo Počinje izgradnja Biciklističke magistrale - 3 u Zagrebu Biciklom od Savske do Dugog Sela: Počinje izgradnja Biciklističke magistrale Prvi maj na Maksimiru Na Maksimiru Zagrepčanima tradicionalno za Prvi maj grah i nastup Gibonnija

Iz Klinike za traumatologiju su nam potvrdili da su zaprimili jednog muškog pacijenta koji je zadobio prostrijelnu ranu iznad desne natkoljenice te nije u životnoj opasnosti.

Do pucnjave je došlo kod raskrižja Držićeve i Vukovarske, u neposrednoj blizini Hotela Meridijan 16. 

Na terenu je bio veliki broj policajaca i vatrogasaca, a tijekom očevida za promet je bio zatvoren sjeverni dio Avenije Grada Vukovara do križanja s Držićevom u smjeru zapada.

Domagoj Zovak, jedan od autora satirične emisije Prime time koja se emitira na N1, igrom slučaja je svjedočio pucnjavi na Vukovarskoj. 

"Taj Audi nekih stranih 'PH' registarskih oznaka sam zapazio još na križanju Radničke i Vukovarske jer sam vidio da čovjek s bradom iz tog automobila nešto galami i svađa se s nekim ljudima u bijelom VW Polu bosanskohercegovačkih registracija. Na raskrižju Vukovarske i Držićeve, dok sam stajao na semaforu, najprije sam začuo pucnjeve, ne znam, šest ili osam pucnjeva. Iza sebe vidim dvoje ljudi kako se sagibaju u automobilu. U retrovizoru sam vidio onog bradatog kako skače na haubu Audija, ulazi u njega i bježe kroz zeleno svjetlo", ispričao je Zovak za DNEVNIK.hr. 

Izašao je iz automobila s namjerom da vidi treba li nekome pomoći. "Izađem van iz auta da vidim je li netko ozlijeđen, ali mi je netko trubio jer se u međuvremenu i meni upalilo zeleno. Zato sam mislio da nema ozlijeđenih", rekao nam je Zovak.

Prethodno je i na Facebooku opisao što je vidio. "Znači bio sam jedan auto ispred ovoga. Čujem pucnjeve iza sebe. U retrovizoru vidim ljude kako se sagibaju u autu iza mene. U desnom retrovizoru vidim debila bradatog kako skače na haubu Audija, upada u auto i bježe kroz zeleno dalje niz Vukovarsku. Bile su neke strane registracije na PH", napisao je Zovak na svom profilu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene