Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među njima i dijete (2)

FOTO Dva ubojstva i samoubojstvo: Tročlana obitelj ubijena nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela su u kući više dana, a policijski službenici u Novoj Gradišci otišli su u kuću nakon što su dobili dojavu.

Tročlana obitelj iz Nove Gradiške, muškarac, žena i dvogodišnje dijete, čija su tijela u četvrtak pronađena u obiteljskoj kući, ubijeni su nožem koji je pronađen na mjestu nesreće, potvrdila je obdukcija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške opekline Tragedija kod Slavonskog Broda: Dječak se penjao na vagone, doživio strujni udar Ilustracija Podignuta optužnica Pao 64-godišnji makro u Slavonskom Brodu: Iskorištavao težak položaj žena i nagovarao ih na prostituciju

Županijska državna odvjetnica iz Slavonskog Broda Mirela Šmital izjavila je u petak kako je očevidom otklonjena pretpostavka o prisutnosti četvrte osobe na mjestu događaja. To implicira kako se radilo o ubojstvu i samoubojstvu, a detaljno rasvjetljavanje slučaja, tko je ubio koga, očekuje se nakon daljnih vještačenja.

Tijela su u kući bila više dana, a policijski službenici u Novoj Gradišci otišli su u kuću nakon što su dobili dojavu.

Hitna pomoć živog čovjeka proglasila mrtvim: Spasila ga mrtvozornica!

Susjed preminulih Slavko Klarić okupljenim novinarima je rekao kako se radi o S.Ž. (44), njegovoj supruzi (34) koja je podrijetlom iz Moldavije, te o dvogodišnjem sinu. Klarić kaže kako susjede nije vidio tri tjedna.

Muž ubio suprugu i dijete pa počinio samoubojstvo?

Prema neslužbenim saznanjima Glasa Slavonije, najvjerojatnije je riječ o dvostrukom ubojstvu i samoubojstvu. Navodno je muškarac usmrtio suprugu i dijete nakon čega se ubio.

S.Ž. bio je umirovljeni ratni vojni invalid. Susjedi sada samo nagađaju što se dogodilo u domu Žirovčićevih, a za muškarca kažu da je bio osoba vedra duha, ali da je imao novčanih problema.

'Šokirani smo zato što smo susjedi i prijatelji i bila sam dobra s njima', rekla nam je njihova susjeda Marija. (Hina/N.C.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene