Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krv na stijenama hvarske plaže

19-godišnja Norvežanka prijavila silovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
19-godišnja Norvežanka policiji je na Hvaru prijavila kazneno djelo silovanja, potvrdila je Kristina Sladojević glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

U policiji ne žele davati nikakve detaljnije podatke vezane uz ovaj slučaj već je Sladojević samo kratko kazala kako je strankinja silovanje prijavila rano jutros oko 6 sati u Policijskoj postaji Hvar. Ne navodi se kako se kazneno djelo dogodilo, a pretpostavlja se da se sve odigralo sinoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Slika nije dostupna PODIGNUTA OPTUŽNICA Jeza na Hvaru: Napao ženu i silovao je, uzeo joj mobitel i prijetio preko društvenih mreža

Policija je oprezna u izjavama oko prijave mlade turistkinje. Kažu kako će tek kriminalistička obrada i ono što slijedi poslije nje pokazati osnovanu sumnju u kazneno djelo.

No na plaži Bonj nedaleko od hotela Amfora policija je obavila očevid, a na stjenama su bili vidljivi i tragovi krvi. Istragu o događaju na Hvaru provodi ekipa za očevid iz Splita. Neslužbeno se doznaje kako policija vodi razgovore s nekoliko ljudi vezano uz slučaj silovanja, ali još nema osumnjičenih, iako je prema istim izvorima djevojka opisala silovatelja. U stanju šoka upućena je na pregled u splitski KBC kako bi se utvrdile ozljede.

Prema pisanju medija djevojka je silovatelja upoznala u diskoteci, nakon čega ju je slijedio i odvukao na osamu gdje ju je napao. Zlostavljanje su prekinuli prolaznici koji su pozvali policiju, a napadač je uspio pobjeći. (I.D./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene