Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač autobusa

'Nisam skrivio nezgodu, jureći kamion izgurao je naš autobus s ceste'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski vozač autobusa, koji je jučer sudjelovao u prometnoj nesreći u Velikoj Britaniji, kasno sinoć pušten je iz pritvora.

Nastavlja put s osječkim gimnazijalcima, ali sutra će morati izaći pred sud. Naime, britanska policija jučer ga je uhitila pod sumnjom da je uzrokovao nesreću. Zdravko Medić za Novu TV ispričao je svoju stranu priče.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

'Prvo i osnovno što želim reći - nisam skrivio nezgodu. Jureći kamion zgurao me s ceste, zapeo je za nas, sva sreća, nitko nije teže nastradao', rekao je Medić, koji je profesionalni vozač za autoprijevoznika iz Orahovice.

'Čeka me sutra nekakav sud, dobio sam odvjetnika po službenoj dužnosti, stupio sam u kontakt s veleposlanstvom i sutra u 9.15 imam nekakav sud pa ću tada više znati o svom statusu', zaključio je.

Iako je Thames Valley policija jučer izvijestila kako se radilo o vozaču-učitelju za volanom autobusa, ispostavilo se da nije tako, već da je Medić profesionalni vozač, a ne još i učitelj. Sutra se mora pojaviti na sudu u Newberyju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene