Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomorska nesreća

Nijemac s maloljetnicom na vodenom skuteru udario u katamaran, teže su ozlijeđeni: U problemima i tvrtka iz Vodica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak se kod Vodica dogodila pomorska nesreća u kojoj su teže ozlijeđene dvije osobe, javlja policija.

U pomorskoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 14:15 u Vodicama ozlijeđeni su 29-godišnji vozač vodenog skutera i njegova maloljetna suvozačica, oboje njemački državljani.

Pročitajte i ovo Sudar plovila u Luci Gruž Pomorska nesreća Više ozlijeđenih u sudaru plovila na Koločepu, iznosili su ih vatrogasci Policija iz mora izvukla tijelo muškarca Tragedija kod Splita Policija objavila detalje teške pomorske nesreće: Muškarac divljao po moru i usmrtio 80-godišnjaka

29-godišnjak je upravljao vodenim skuterom bez dozvole za upravljanje. Na udaljenosti od 150 metara od obale udario je u katamaran na kojem su bili državljani Austrije.

Od siline udara teže su ozlijeđeni vozač vodenog skutera i njegova maloljetna suvozačica. Nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici u Šibeniku oboje je pušteno na kućnu njegu.

Policija je utvrdila i da tvrtka iz Vodica, koja iznajmljuje plovila, za navedeni vodeni skuter nema koncesijsko odobrenje te da nisu provjerili ima li da 29-godišnjak dozvolu za upravljanje. Postupanje prema tvrtki koncesionaru je preuzela Lučka kapetanija Šibenik, ispostava Vodice.

Protiv 29-godišnjaka će, zbog ugrožavanja posebnih vrsta prometa, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene