Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Omiško područje

Nevjerojatna drskost: Provalili u crkve i pokrali milodare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crkve na omiškom području za blagdane su bile na meti lopova. U noći sa subote na nedjelju provaljeno je u dvije crkve, a ukradeni su milodari.

Uskrsna noć nije bila mirna u crkvi svetog Mihovila u Omišu. Na veliki blagdan postala je meta pljačkaša. Provalnici su vjeroratno računali na darežljivost građana za Veliku subotu. Omišani šokirani prepričavaju incident.

Pročitajte i ovo Uskrsna jaja najveći kršćanski blagdan Slavi se Uskrs: Znate li zašto je svake godine na drugi datum? Turisti - 1 Ugostitelji trljaju ruke Prvi test za turističku sezonu: Samo u jednom danu sletjet će 25 zrakoplova

>> Iz crkve u Novim Mikanovcima ukrali pozlaćeni kalež

'Baš sam večer prije bio na misli i bio sam prisutan cijelo vrijeme. Kad sam to čuo ujutro... Katastrofa. Nema opravdanja za te stvari, baš žalosno', kazao je jedan Omišanin.

'Ja mislim da to nema smisla, to je baš ružno. Nije lijepo, pogotovo za Uskrs', dodao je drugi.

Istu noć na meti se našla i Crkva Porođenja Blažene Djevice u obližnjem mjestu Tugare. Također su ukradeni milodari i to nije prvi put.

'Dogodilo se već jednom. Stvarno me to iznenadilo. Ta omladina nije naša nego vjerojatno iz nekih mjesta ovdje okolo. Valjda ima droge i tko zna što ima svega', kazala je jedna mještanka.

Za pljačkašima traga i policija koja je procijenila da je ukupna šteta nekoliko tisuća kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene