Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije poznat uzrok smrti

Nestali Petrinjac pronađen mrtav u grmlju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcijom nije utvrđen uzrok smrti te slijedi toksikološki nalaz.

Nepoznati muškarac koji je pronađen mrtav u petak, 21. kolovoza u jutarnjim satima u grmlju desetak metara od Ulice Mile Wood u Petrinji identifikacijom tijela prepoznat je kao 81-godišnjem Petrinjac, čiji je nestanak policiji prijavljen 11. kolovoza i u čijem je pronalasku policija zatražila i pomoć građana. Obdukcijom nije utvrđen uzrok smrti te slijedi toksikološki nalaz. Policija će o događaju podnijeti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Prijavu nestanka podnio je njegov šogor te je tom prilikom izjavio da je Ljuban 10. kolovoza, oko 8 sati ujutro, otišao od kuće u grad te se nakon toga nije vratio niti se ikome javio. U daljnjem razgovoru s Ljubanovom suprugom policija je tada došla do saznanja da se Ljuban teško kreće pomoću štapa te da se povremeno gubi, tj. da se ne sjeća događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene