Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestali Čeh pronađen mrtav u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posada helikoptera HV-a večeras oko 20 sati pronašla je u akvatoriju Neretvanskog kanala desetak milja od obale beživotno tijelo muškarca za kojeg se utvrdilo da je 43-godišnji Jiri Brezina, češki državljanin koji je danas oko 13 sati plivajući krenuo iz Zaostroga prema Pelješcu.

Tijelo muškarca preuzeo je brod lučke kapetanije iz Ploča koji ga je prevezao na identifikaciju u Zaostrog gdje u autokampu Viter boravi rodbina nesretnog Čeha koja ga je identificirala.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poslao poziv u pomoć DRAMA U VELEBITSKOM KANALU Turista na jedrilici odnijela bura Slika nije dostupna BIjesna i bez kontrole VIDEO Natjerao djevojku da pomisli da ju je prevario, a onda se dogodilo OVO!

Akciju traganja za češkim turistom, nakon dojave rodbine, pokrenula je oko 17 sati Nacionalna središnjica za koordinaciju, traganje i spašavanje na moru iz Rijeke.

Prema informaciji Gradskog centra 112 Makarska u akciji traganja sudjelovala su i dva privatna broda, brod lučke kapetanije iz Ploča, policija, a jedno vrijeme bio je uključen i jedan teretni brod koji je plovio u tom akvatoriju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene