Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestala Kristina Šušnjara je ubijena?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetak kilometara od mjesta gdje je u subotu nestala 21-godišnja Kristina Šušnjara, pronađen je ženski leš. Strahuje se da je riječ upravo o nestaloj djevojci.

Tijelo je kod Donjeg Doca pronašao stariji mještanin koji je, navodno, šetao svog psa. Na teren je izašao istražni sudac, a u istragu će se uključiti i specijalna ekipa kriminalista forenzičara iz Zagreba.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!" Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Neslužbeno doznajemo da se radi o lešu mlađe ženske osobe te da je truplo pronađeno golo, preko glave je bila prebačena jakna, a uočeni su i tragovi krvi. Leš je bio prikriven granjem.

Policija je blokirala mjesto pronalaska leša u širini od oko jednog kilometra.

Očevid će potrajati do u noć, a najvjerojatnije će biti nastavljen i ujutro pa bi tijelo moglo i preko noći ostati na mjestu pronalaska.

- Očekujemo ekipu tehničara koji će doći iz MUP-a, nakon čega ćemo detalje samog mjesta događaja, odnosno identiteta osobe moći prenijeti. Mi ne možemo potvrditi identitet osobe, međutim ne isključujemo mogućnost da bi se moglo raditi o osobi koju tražimo, rekao je Petar Bradarić iz krim policije. 

>> Studentica autostopirala pa nestala

Strahuje se da se radi upravo o Kristini Šušnjara iz Vedrina kod Trilja, koja je nestala u subotu 5. siječnja oko 20.00 sati, kada je na mostu u Trilju zadnji put viđena, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Djevojka je na mostu navodno stopirala, a zasad nema saznanja o drugim okolnostima njezina nestanka.
 
PU splitsko-dalmatinska objavila je i opis nestale djevojke.
Visoka je oko 175 cm, srednje tjelesne građe, plave kose srednje dužine, odjevena u jeans jaknu plave boje i crne jeans hlače, s crnim čizmicama.
 
Djevojka je nestala nakon što se uputila na noćni provod iz Trilja u Sinj. Obitelj, koja je prijavila nestanak i koja sudjeluje u potrazi, odmah je posumnjala na otmicu.
 
- Vidjeli smo na njoj da nema nikakvih znakova da je nešto kod nje drugačje nego kod drugih cura. Najvjerojatnije je u Trilju odvežena i dalje se ne zna ništa, rekao nam je Kristinin otac Ivica.

Neizbježne su paralele sa slučajem Anđele Bešlić, koja je nestala prije šest godina pri povratku iz sinjske diskoteke.

Anđela je također pronađena u kršu, a tijelo je, kao i u ovom slučaju, bilo prikriveno granjem.

Zbog ubojstva Anđele Bešlić osuđen je Ivan Bulj, a njegov rođak oslobođen je zbog nedostatka dokaza. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene