Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šibenska-kninska policija uzvijestila

Nestala na putu do škole, policija traži pomoć građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibensko-kninska Policijska uprava danas je izvijestila da je policiji u subotu, 15. studenoga, prijavljen nestanak 17-godišnje djevojke sa šibenskog područja.

'Djevojka je 14. studenoga u 7 sati u jutro otišla iz kuće s namjerom da ide u školu i od tada se nije javila obitelji', stoji u policijskom priopćenju u kojem se pozivaju građani koji nešto znaju o nestaloj djevojci da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu telefonski broj 92.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Slika nije dostupna NESLUŽBENO SE DOZNAJE Kraj potrage: Pronađena nestala 15-godišnjakinja iz Zagreba

Nestanak djevojke su prijavili njezini roditelji, a policija istražuje moguća mjesta na kojima bi ona mogla biti, potvrdila je glasnogovornica PU-a Marica Kosor.

Nestala 17-godišnjakinja visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ovalna lica, kratke smeđe kose, smeđih očiju i tamnije puti.

U vrijeme nestanka nosila je dužu bijelu jaknu s kukuljicom, bijelu majicu, svijetle traperice i crne tenisice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene