U Osječkoj ulici u Požegi došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila. Jedna osoba je prevezena u bolnicu.

Galerija


Iza 10 sati došlo je do prometne nesreće u Osječkoj ulici u Požegi u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, BMW austrijskih registarskih oznaka i Golf požeških registarskih oznaka.

Vezani članci Sudar Na skliskoj cesti ne otkazuju samo kočnice već i pamet Prometna nesrećai (Foto: Arhiva/Marko Prpic/PIXSELL) Autom naletio na biciklistu, sletio s ceste i zabio se u parkirani automobil: Biciklist poginuo, vozač automobila u bolnici

Do prometne nesreće je došlo zbog nepropisnog pretjecanja, a prema svemu sudeći i brzine kretanja, javlja Požega.eu.

Navode kako su se oba vozila kretala iz pravca Požege prema Jakšiću, te kako je i jedno i drugo vozilo započelo s radnjom pretjecanja.

BMW je završio u krugu Kaznionice u Požegi, a prethodno je desnom stranom udario u prednju lijevu stranu Golf-a, odbivši se u betonske stupce i prometne znakove, nakon čega je probio žičanu ogradu.

Jedna osoba je prevezena u požešku bolnicu. Nije poznato o kakvim se ozljedama radi.

Od siline udarca BMW-u je otpao kotač, a na mjestu nesreće razbacani su znakovi i dijelovi automobila. U tijeku je očevid.