U prometnoj je nesreći na autocesti kod tunela Mala Kapela jutros oko 9 sati poginula je jedna osoba, a troje ih je ozlijeđeno.


Prema prvim informacijama na 94. kilometru autoceste A1 u smjeru unutrašnjosti automobil zagrebačkih registarskih oznaka sletio je s kolnika neposredno nakon izlaza iz tunela Mala Kapela. Promet se odvija samo zaustavniom trakom, a očekuje se početak policijskog očevida radi utvrđivanja uzroka nesreće.

Ozlijeđene još dvije osobe

Vezani članci Andrijin križ, ilustracija Policija objavila detalje tragične nesreće u Istri: "Vozač auta nije se zaustavio ispred pruge" Dvije osobe poginule u Istri Policija objavila detalje strašne nesreće u kojoj su poginula dva motociklista: Mole pomoć građana

Nekoliko sati ranije na hrvatskim su cestama ozlijeđene još dvije osobe. U prometnoj nesreći koja se jutros oko 5,20 sati dogodila u mjestu Hum nedaleko Voćina lakse ozljede zadobile su dvije žene. Nesreća se dogodila kada je vozačica O.B. (31) iz Velike mercedesom prebrzo ušla u lijevi zavoj. Automobil je sletio s ceste i srušio betonski stup javne rasvjete. U automobilu se nalazila suputnica K.M. (28) iz Zagreba.

Vozačica je kazala kako je s prijateljicom krenula iz Požege u Viroviticu, te da je zbog umora zaspala za volanom. Od težih posljedica djevojke je spasio robusni mercedes kojemu je u potpunosti uništen motor.(HIna/VLM Agencija)