Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregazio tri djevojke

Nesreća kod Gjure: Kaznene prijave vozaču i suvozaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prometne nesreće u kojoj su rano u četvrtak ispred noćnog luba Gjuro teško ozljeđene tri mlade pješakinje, zagrebačka policija kazneno je prijavila 21-godišnjeg vozača citroena C3 zagrebačkih oznaka kojeg tereti za izazivanje nesreće, ali i njegovog vršnjaka, suvozača jer je prije nesreće vozio automobil unatoč zabrani upravljanja.

Vozaču su izmjerena 1,77, a suvozaču 2,11 promila alkohola u krvi te su jučer privedeni u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

>> Pijan umalo ubio tri cure, pobjegao s mjesta nesreće

Vozač je uhićen odmah nakon nesreće, dok je suvozač otišao ali ga je policija ubrzo pronašla na kućnoj adresi. Utvrđeno je da je suvozač nekoliko sati prije nesreće unatoč zabrani upravljanja vozio citroen C3 pa je prijavljen zbog izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude zašto se inače tereti osobe koje su ranijim, često neodgovornim ponašanjem dovele u opasnost sebe i druge sudionike u prometu.

U nesreći oko 3,30 sati u ulici Medveščak teško su ozljeđene u naletu vozila djevojke u dobi od 19 , 21 i 24 godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene