U dvorištu Policijske uprave zadarske noćas oko jedan sat došlo je do eksplozije. Kakva je naprava eksplodirala, u policiji još istražuju.

Galerija


Nešto prije jedan sat, u unutarnjem dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, eksplodirala je zasad nepoznata eksplozivna naprava.

Vezani članci Eksplozija u Stenjevečkoj ulici - 1 Detalji eksplozije u Zagrebu: Mladić bacio bombu pod auto, pa i sam nastradao Eksplozija u Stenjevečkoj ulici Eksplozija u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena, oštećeno više automobila

U trenutku eksplozije, u blizini tog mjesta nije bilo službujućih policajaca i nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta.

Na mjestu događaja provodi se očevid u sklopu kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

"U trenutku eksplozije, u blizini nije bilo službujućih policajaca i nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta. Na mjestu događaja provodi se očevid u sklopu kriminalističkog istraživanja", rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Prema neslužbenim informacijama, eksplozivna naprava, a moguće da je riječ o ručnoj bombi, najvjerojatnije je ubačena izvana, na sjeverni dio dvorišta PU zadarske. (N.C./Hina)