Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Eksplozija u Zadru, popucala stakla: U dvorište policije bačena ručna bomba?

Eksplozija u dvorištu zadarske policije (Foto: Pixell)
Eksplozija u dvorištu zadarske policije (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Eksplozija u dvorištu zadarske policije (Foto: Pixell) Eksplozija u dvorištu zadarske policije (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Eksplozija u dvorištu zadarske policije (Foto: Pixell) Galerija 1/2 >>
U dvorištu Policijske uprave zadarske noćas oko jedan sat došlo je do eksplozije. Kakva je naprava eksplodirala, u policiji još istražuju.

Nešto prije jedan sat, u unutarnjem dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, eksplodirala je zasad nepoznata eksplozivna naprava.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

U trenutku eksplozije, u blizini tog mjesta nije bilo službujućih policajaca i nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta.

Na mjestu događaja provodi se očevid u sklopu kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

"U trenutku eksplozije, u blizini nije bilo službujućih policajaca i nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta. Na mjestu događaja provodi se očevid u sklopu kriminalističkog istraživanja", rekao je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Prema neslužbenim informacijama, eksplozivna naprava, a moguće da je riječ o ručnoj bombi, najvjerojatnije je ubačena izvana, na sjeverni dio dvorišta PU zadarske. (N.C./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene