Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon pljačke, žena je trčala oko 200 metara, no brzom intrevencijom policije je uhićena i odvedena u policijsku postaju.


Večeras oko 19.30 sati ženska osoba ušla je u poslovnicu Prve sportske kladionice u Ulici Ljudevita Gaja u Krapini te zaprijetivši djelatnici ukrala novac. Žena se u skoro u samom centru grada upustila u pljačku nenaoružana i nemaskirana.

Vezani članci Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije - 7 Šef sisačko-moslavačke policije o dojavama da ima krađa na razrušenom području: "Sve smo ih provjerili i utvrdili da nisu točne" Dokumenti, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica policajca i odvjetnica uhićeni u velikoj akciji USKOK-a: Krivotvorili dokumente strancima kako bi ušli u Hrvatsku

Nakon pljačke žena je trčala oko 200 metara prema željezničkom kolodvoru, no brzom intrevencijom policije je uhićena i odvedena u policijsku postaju. Na mjestu događaja slučajno se našao i Željko Cujzek, načelnik PU krapinsko zagorske. Prema riječima očevidaca radi se mlađoj ženskoj osobi koja je na sebi imala traper jaknu. (Agencija VLM)