Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svjedočenjem sudskih vještaka na Županijskom sudu u Šibeniku nastavljeno je suđenje Draganu Paravinji za pokušaj silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić te pokušaj silovanja još jedne djevojke.


Kako su ispitani svi svjedoci suđenje se nastavlja ispitivanjem sudskih vještaka koji bi trebali svjedočiti o svojim zaključcima u vezi s dokazima uzetim iz kamiona Dragana Paravinje te o ostalim dokazima vezanim uz slučaj Antonije Bilić.

Vezani članci Slika nije dostupna Paravinja optužen za pokušaj silovanja i ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Misterij se nastavlja: Kad će se naći trag Antoniji?

>> Na suđenju Paravinji ispitano 5 svjedoka

Podsjetimo, osim za pokušaj silovanja i teško ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić 7. lipnja prošle godine, Paravinji se na teret stavlja i pokušaj silovanja još jedne djevojke na omiškome području. Iako Antonijino tijelo nikada nije pronađeno, Paravinju se može osuditi na temelju drugih dokaza. Naime, u našoj je sudskoj praksi bilo slučajeva osuđujućih presuda na dugogodišnje zatvorske kazne iako tijela žrtvava nikad nisu pronađena. 

Suđenje je zatvoreno za javnost.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.