Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Tvrdi da nije kriv

Našli marihuanu kod 73-godišnjaka: 'Nisam diler, to mi je za zdravlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je jučer izvijestila da je kod 73-godišnjaka iz Pakoštana pronašla veći broj biljaka indijske konoplje i 72,5 grama marihuane.

Priveden je na kriminalističku obradu nakon čega je Državnom odvjetništvu prijavljen zbog zloporabe opojnih droga. Policiji je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, odmah porekao da je drogu preprodavao, kazavši im kako je marihuana bila za osobnu upotrebu. 'Bolestan sam i marihuana mi je za liječenje. Imam niz bolesti', rekao je novinarima 73-godišnjak koji u kući u Pakoštanima živi sam.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Treba li Hrvatska legalizirati marihuanu? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

>> Policija 73-godišnjaka sumnjiči za zlouporabu opojnih droga

Kako pišu 24sata po njega je policija došla nakon što je u Lici 'pao' mladić s pola kilograma marihuane. Držao ju je u automobilu koji je vozio, a zaustavili su ga u rutinskoj provjeri prometa. Navodno je on spomenuo 73-godišnjaka kao dilera trave. 'Taj mladić je od nekog čuo da ja imam stabljike i pitao me da mu prodam. Rekao sam mu da nema tih para na ovom svijetu i da neću jer nisam diler, da je to samo za mene. On je marihuanu već imao u autu kad je od mene žicao da mu prodam još. Kad su ga ulovili u Lici, sjetio se mene. Bio je ljut što mu nisam prodao', kaže 73-godišnjak, koji tvrdi da sjemenke konoplje kuha u mlijeku te pije. 'Tako sam izliječio koljeno. Devet litara vode sam iz koljena izvadio', uvjerava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene