Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Nasilno skinuto trideset talijanskih zastavica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinjska policija istražuje tko je protekle noći skinuo i zapalio 30 talijanskih zastavica, koje su bile postavljene na rasvjetnim stupovima u povodu susreta predstavnika gradova prijatelja Sinja i Montemarciana, potvrdila je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Za sada se jedino zna kad su zastave nasilno skinute, rekla je dodavši, kako policija cijelo jutro istražuje okolnosti toga događaja. U međuvremenu, kako se doznaje, ponovno su postavljene talijanske zastave na rasvjetnim stupovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolegama manja plaća Policajac koji je skinuo dvojezičnu ploču dobio otkaz Slika nije dostupna 'Mene nije sram!' VIDEO Pred šokiranim kolegama u parlamentu IZVEO STRIPTIZ!

MVPEI osudio paljenje zastavica u Sinju i ispričao se talijanskom veleposlaniku

Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija priopćenjem je najoštrije osudilo vandalski čin kojim su nepoznati počinitelji spalili veći broj talijanskih zastavica postavljenih u Sinju povodom dolaska izaslanstva prijateljskog grada Montemarciana.

MVPEI je uvjeren kako ovaj vandalski čin, kao i poslovanje sinjske Dalmatinke Nove i talijanskih vlasnika braće Ladini te njihovi odnosi sa sadašnjim i bivšim zaposlenicima, neće poremetiti izvrsne odnose između Hrvatske i Italije, navodi se u priopćenju. O ovom činu Ministarstvo je izvijestilo veleposlanika Talijanske Republike u Republici Hrvatskoj te mu tom prigodom uputilo ispriku, zaključuje se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene