Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvava pijanka

Našice: Napio se pa je prijatelja izbo nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska Policijska uprava podnijet će kaznenu prijavu protiv 47-godišnjaka iz Našica zbog osnovane sumnje da je nožem ranio vršnjaka, priopćila je danas ta Policijska uprava.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 47-godišnjak u nedjelju, 7. veljače u obiteljskoj kući vršnjaka ubo u lijevu podlakticu i lijevu natkoljenicu pošto su konzumirali alkohol.

Pročitajte i ovo Boom obrtnika u Našicama, ilustracija - 2 Biznis boom Oni prkose trendu iseljavanja: Otvaraju obrte, vlastite poslove i pozivaju mlade da ostanu Slika nije dostupna Osijek: Podignuta optužnica za teško ubojstvo

Ranjenom 47-godišnjaku liječnici su pružili pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Našicama, gdje je utvrđeno da je riječ o lakšim ozljedama pa je pušten na kućnu njegu. Napadač je imao 3,04 promila alkohola u krvi, a ranjeni 2,62 promila. Protiv osumnjičenog napadača podnijet će se kaznena prijava Općinskome državnom odvjetništvu u Našicama zbog nanošenja teških ozljeda u pokušaju. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene