Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Dvojica muškaraca, 33-godišnjak i 35-godišnjak, pritvorena su nakon istrage koja je pratila trag trgovine drogom preko pošte i interneta na novogradiškom području.


"Nakon što je 1. listopada preuzeo pošiljku u kojoj je bila droga, policajci su uhitili 35-godišnjaka. U pošiljki se nalazilo 210 grama opojne droge amfetamina, a naručio ju je preko interneta u kolovozu", rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Vezani članci Pronađena droga u Poreču (Foto: PU Istarska) Mladić neregistriranim autom bez vozačke dilao drogu po Istri, uhvatila ga policija Drgoa (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Split: Pala dvojica dilera kod kojih su u stanu pronađeni heroin i amfetamini, "osiguravali" ih sačmaricom

Temeljem sudskog naloga, policajci su pretražili dom i prostorije koje koristi osumnjičeni na novogradiškom području te su pritom pronašli još 13,4 grama droge amfetamin i 6 komada droge LSD.

U drugoj pretrazi policajci su u domu i prostorijama koje koristi 33-godišnjak, također s novogradiškog područja, pronašli 49,5 grama droge amfetamin i 56 sjemenki indijske konoplje.

"Obojica osumnjičenih preko interneta su kupovala veće količine droge (amfetamin, LSD, Ecstasy), radi prodaje na području Nove Gradiške", rekla je Nujić dodajući da su oba muškarca 4. listopada predana u pritvor i Općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. (Hina)