Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dileri iz Nove Gradiške

Nisu baš promislili: Naručili drogu na internetu, stigla im poštom, pa završili u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca, 33-godišnjak i 35-godišnjak, pritvorena su nakon istrage koja je pratila trag trgovine drogom preko pošte i interneta na novogradiškom području.

"Nakon što je 1. listopada preuzeo pošiljku u kojoj je bila droga, policajci su uhitili 35-godišnjaka. U pošiljki se nalazilo 210 grama opojne droge amfetamina, a naručio ju je preko interneta u kolovozu", rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge

Temeljem sudskog naloga, policajci su pretražili dom i prostorije koje koristi osumnjičeni na novogradiškom području te su pritom pronašli još 13,4 grama droge amfetamin i 6 komada droge LSD.

U drugoj pretrazi policajci su u domu i prostorijama koje koristi 33-godišnjak, također s novogradiškog područja, pronašli 49,5 grama droge amfetamin i 56 sjemenki indijske konoplje.

"Obojica osumnjičenih preko interneta su kupovala veće količine droge (amfetamin, LSD, Ecstasy), radi prodaje na području Nove Gradiške", rekla je Nujić dodajući da su oba muškarca 4. listopada predana u pritvor i Općinskom državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene