Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema tragova nasilja

Napili ga i nadrogirali pa je umro usred Rijeke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkohol i tableta koja je na popisu droga bili su smrtonosni za 27-godišnjega Riječanina koji je poslije ponoći u Kastvu pronađen bez svijesti te je umro unatoč pokušaju oživljavanja.

Policija je jučer pola sata poslije ponoći primila dojavu iz riječke hitne medicinske pomoć da je u Rešetarima, ulici u Kastvu, unatoč pokušaju oživljavanja umro muškarac koji je bio bez svijesti. Utvrđeno je da je riječ o 27-godišnjaku iz Rijeke, a očevidom nisu pronađeni tragovi nasilne smrti.

Policijskom istragom utvrđeno je da je Riječanin tijekom dana pio razna alkoholna pića s dvojicom iz Kastva u dobi od 26 i 28 godina. Od mlađeg muškarca kupio je tabletu koja je na popisu droga i popio ju je zajedno s alkoholom, što je uzrokovalo smrt. Dvojica Kastavaca kazneno su prijavljena zbog zloporabe opojnih droga. Policija nije izvijestila o kakvoj je tableti riječ. (HIna)

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene