Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pulska policija osnovano sumnja da je 46-godišnjak iz Pomera preklopnim nožićem po rukama 25-godišnjaku nanio teške, a 29-godišnjaku lakše ozljede.


Policija osnovano sumnja da je protekli utorak, oko 16,30 sati u Pomeru, 46-godišnjak koji je šetao svojeg psa, se sukobio s 25-godišnjakom i 29-godišnjakom. 'Izrevoltiran time što 25-godišnjak i 29-godišnjak ne šetaju svoje pse na povodniku, prvo ih je verbalno napao, a onda su se fizički sukobili pri čemu je 46-godišnjak preklopnim nožem zadao rezne rane po ruci obojici i sebi', stoji u izvješću pulske policije. U pulskoj Općoj bolnici  25-godišnjaku su konstatirane teške, dok su 29-godišnjaku konstatirane lakše ozljede. 36-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a protiv druge dvojice vlasnika pasa slijedi optužni prijedlog zbog držanja životinje bez nadzora.

Vezani članci Napad u Kanadi - 3 Strava u Kanadi: Odjeven u kostim samuraja mačem napao nekoliko ljudi, dvije osobe ubijene, a pet ranjeno Napad u Parizu - 2 Dvije žene izbodene kod Eiffelova tornja: "Izvukla je nož i posjekla me po glavi, rebrima i ruci. Zatim je napala moju rođakinju"