Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fizički i verbalni napad

Napadač na vozača Doma zdravlja pred sucem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnom sucu Županijskog suda u Zadru danas će biti priveden 37-godišnjak, koji je jučer oko 13,45 sati u Biogradu verbalo i fizički napao vozača Doma zdravlja (1954.), koji je dovezao liječnicu na pružanje medicinske pomoći njegovoj majci, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Tridesesedmogodišnji muškarac se nakon napada na vozača Doma zdravlja osobnim vozilom Ford Fiesta zabio u vrata ambulante za hitan prijem u Domu zdravlja, da bi oko 13,55 sati na raskrižju ulica I. B. Mažuranić i Miroslava Krleže upaljačem zapalio vozilo. Protiv 37-godišnjaka će biti podnesena kazena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te Prijetnje, navodi zadarska policija. (Hina)

Pročitajte i ovo Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu" Ivan Turudić, sudac - 2 Ivan Turudić Tko je budući šef DORH-a? Kontroverzni sudac se spominje u optužnici USKOK-a, pala mu jedna od najvažnijih presuda u Hrvatskoj

>> Automobilom se zaletio kroz vrata Hitne pomoći

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene