Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Fantom' udara

Napad na biciklu ovaj put u Novom Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je danas kako su se u petak dogodila još dva napada kradljivca na biciklu u Zagrebu, ovaj put u Novom Zagrebu, a žrtve su ponovno, usred bijela dana, bile žene.

Prva krađa dogodila se oko 14,30 sati u Ulici Božidara Magovca dok je 61-godišnjakinja hodala nogostupom. Na biciklu joj je s leđa prišao nepoznati počinitelj i s ramena joj istrgnuo torbicu s novčanikom.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Zagreb: Razbojnik na biciklu pljačka starije žene

Sat i pol kasnije kod Nehruovog trga, na isti način kradljivac na biciklu okrao je 42-godišnju ženu koja je hodala pothodnikom ispod tramvajskih tračnica. Prišao joj je s leđa, istrgnuo torbicu iz ruku i pobjegao.

Materijalna šteta je u oba slučaja nekoliko stotina kuna. Policija je u posljednjih mjesec dana, u različitim zagrebačkim četvrtima, zabilježila nekoliko sličnih drskih krađa. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene