Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Naoružani razbojnici opljačkali Bauhaus i pobjegli sa 100.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka Policijska uprava danas je na konferenciji za novinare priopćila pojedinosti o sinoćnjem razbojstvu u trgovačkom centru (Bauhaus) u Škorpikovoj ulici u kojemu su dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika ukrali oko 100.000 kuna.

Dvojica za sada nepoznatih lopova maskiranih crnim potkapama s prorezima za oči, uz prijetnju vatrenim oružjem i uporabu sile, počinila su sinoć oko 21,15 sati razbojstvo nad dvjema zaposlenicama, 39-godišnjakinjom i 33-godišnjakinjom, te dvojicom zaštitara, 24-godišnjakom i 30-godišnjakom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijetili oružjem Htjeli opljačkati trgovinu, prodavačica odbila otvoriti blagajnu Slika nije dostupna Razbojnici Upali u Poštu i opljačkali zaposlenike

Nakon radnog vremena, kada su zaposlenici napustili trgovački centar, zaposlenice su krenule prema stražnjem izlazu, gdje su ih zaštitari trebali pričekati. U međuvremenu, dvojica nepoznatih razbojnika, uz prijetnju vatrenim oružjem, odveli su iza zgrade zaštitare koji nisu bili naoružani te su kod stražnjeg izlaza dočekali zaposlenice.

Prijeteći im vatrenim oružjem, uveli su ih u skladište trgovačkog centra. Mlađu je zaposlenicu jedan razbojnik odveo u prodajni dio trgovačkog centra, gdje joj je naredio da otvori sef, što je ona u strahu za život i učinila. Razbojnici su i zaštitare i zaposlenice vezali te pobjegli

s ukradenim novcem. Zaposlenice i zaštitari su nakon toga pozvali policiju. Materijalna šteta nije utvrđena, ali se procjenjuje na oko 100.000 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene