Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon trodnevne potrage pronađeno tijelo 27-godišnjeg Varaždinca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon trodnevne potrage danas oko 12,30 sati u moru kod otočića Drvenika pronađeno je mrtvo tijelo 27-godišnjeg muškarca iz Varaždina, doznaje se u šibenskoj policiji.

Tijelo 27-godišnjeg Varaždinca pronašli su ronioci Interventne jedinice šibenske policije na dubini od 22 metra.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

Očevid je u tijeku, a uzrok smrti bit će poznat nakon što bude obavljena obdukcija na odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku.

Mladić iz Varaždina boravio je kod prijatelja na otoku Krapnju te je u četvrtak, 19. lipnja, oko 12 sati brodicom dužine 2, 5 metra s Krapnja otišao u podvodni ribolov, uputivši se prema otočiću Drveniku u blizini Zlarina.

Njegov nestanak policiji je prijavljen u petak nakon čega je odmah organizirana potraga u koju se uključila šibenska Pomorska policija, ronioci Interventne jedinice šibenske policije te Lučka kapetanija Šibenik.

Brod s kojim je mladić otišao s Krapnja pronađen je još u petak, a pronađeni su i mobitel te drugi osobni predmeti nestalog mladića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene