Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u Splitu

Pogođen čašom, amputirali mu dio uha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez dijela lijeve uške ostao je 21-godišnji mladić prošle noći u tučnjavi s 19-godišnjakom u splitskom noćnom klubu na Bačvicama.

U sukobu je stariji mladić zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je jutros podvrgnut operacijskom zahvatu tijekom kojeg mu je amputiran dio lijeve uške, doznaje se u splitskoj bolnici gdje je zadržan na liječenju. Tučnjava je počela oko 1,30 sati u noćnom klubu Tropic na Bačvicama kad je jedan napao drugog pogodivši ga čašom u glavu. Napadnuti je mladić uzvratio istom mjerom nakon čega su ih redari noćnog kluba izveli van, rečeno je u policiji.

Pročitajte i ovo Prijevoz helikopterom Teška ozljeda Grozna nesreća u kamenolomu: Radniku amputiran dio ruke, hitno ga prevezli helikopterom Domagoj Mikić Napadnut u kafiću Slaže se mozaik napada na varaždinskog župana: Domagoj Mikić otkriva nove informacije

Mlađi muškarac je zadobio tek lakše tjelesne ozljede i nalazi se u policiji na krim obradi. Neslužbeno se doznaje da se dvojica mladića dobro poznaju i da su njihove razmirice započele nedavno na društvenoj mreži Facebook, a kulminirale sinoć svađom a potom i tučnjavom. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene