Zdravko Mamić
Zdravko Mamić Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Vrhovni sud Republike Hrvatske objavio je pravomoćnu presudu u slučaju braće Mamić, Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara.


Zdravku Mamiću potvrđena je kazna od šest godina i šest mjeseci. Zoranu Mamiću, koji je uoči utakmice s Tottenhamom podnio ostavku, kazna je smanjena za tri mjeseca i sada iznosi četiri godine i osam mjeseci.

Vezani članci Zoran Mamić i Zdravko Mamić Vijeće Županijskog suda ukinulo odluku: Mamići će biti izručeni Hrvatskoj? Uskok proširio istragu nad sucima iz Osijeka - 2 USKOK objavio detalje: Pokreće istragu protiv uhićenih sudaca i poduzetnika iz Osijeka te braće Mamić

O svemu se na svom Facebooku oglasio i stariji brat Mamić. Za sutra je najavio konferenciju za novinare na kojoj će "progovoriti bez ustezanja".  

"Poštovane predstavnice i predstavnici medija, pozivam Vas na press-konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press-konferenciju isplatiti jer ću prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra", napisao je. 

 

Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13...

Objavljuje Zdravko MamićPonedjeljak, 15. ožujka 2021.