Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U utorak u 13

Zdravko Mamić nakon presude ekspresno najavio konferenciju za medije: "Isplatit će vam se dolazak. Prvi put ću progovoriti bez ustezanja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vrhovni sud Republike Hrvatske objavio je pravomoćnu presudu u slučaju braće Mamić, Damira Vrbanovića i poreznika Milana Pernara.

Zdravku Mamiću potvrđena je kazna od šest godina i šest mjeseci. Zoranu Mamiću, koji je uoči utakmice s Tottenhamom podnio ostavku, kazna je smanjena za tri mjeseca i sada iznosi četiri godine i osam mjeseci.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Andrija Jarak Analiza slučaja Što nakon presude Mamićima: U roku od osam dana od dostave odluke odredit će se točan datum kada se moraju javiti na izdržavanje kazne

O svemu se na svom Facebooku oglasio i stariji brat Mamić. Za sutra je najavio konferenciju za novinare na kojoj će "progovoriti bez ustezanja".  

"Poštovane predstavnice i predstavnici medija, pozivam Vas na press-konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13 sati u Hotel Mepas. Obećavam vam da će se vaš sutrašnji dolazak na press-konferenciju isplatiti jer ću prvi put bez rukavica, otvoreno i bez ustezanja progovoriti o temama, činjenicama i dokazima koje nikada prije nisu prezentirane u javnosti! Vidimo se sutra", napisao je. 

 

Poštovane predstavnice i predstavnici medija pozivam Vas na press konferenciju sutra, 16. ožujka 2021. godine, od 13...

Objavljuje Zdravko MamićPonedjeljak, 15. ožujka 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene