Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićenje nakon pet mjeseci

Starca iz Krstinje ubio radikalni islamist?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija pronašle je muškarca osumnjičenog za ubojstvo.

Jučer je na području Vojnića pronađen 35-godišnji državljanin BiH, osumnjičen da je u travnju ove godine ubio 74-godišnjeg muškarca iz Krstinje. Danas tijekom dana on će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija osumnjičeni su uhićeni Na turiste pucano iz vatrenog oružja, četvero mrtvih. Oglasio se i premijer: "Šokirani smo!" Ilustracija Sud predložio istražni zatvor Potvrđena optužnica protiv osječkog policajca zbog ubojstva studentice

>> Tijelo 75-godišnjeg muškarca pronađeno u Krstinji

Policija je još 31. kolovoza objavila da im je poznat identitet osumnjičenika za to ubojstvo i da za njim traga, kao i da je to teško kazneno djelo razriješeno zahvaljujući opsežnom kriminalističkom istraživanju djelatnika karlovačke Policijske uprave, Županijskog državnog odvjetništvom i Interpola.

Prema službenim policijskim podacima 74-godišnjak je ubijen 15. travnja ove godine u dvorištu svoje obiteljske kuće u Krstinji. Ugušen je i imao je više teških ozljeda po cijelom tijelu.

Županijska državna odvjetnica je u travnju za potvrdila da je ubijeni Španović na glavi imao kapu s crvenom petokrakom zvijezdom, no odbila je dovesti to u izravnu vezu s motivom ubojstva.

Osumnjičeni već ima kriminalnu prošlost iz vremena kada je bio izbjeglica u Kanadi. Osuđivan je zbog pljačke, napada, nedozvoljenog držanja oružja dok je bio deportiran iz Kanade nakon što je silovao 16-godišnjakinju, neslužbeno doznaje Kaportal. Dodaje da neki izvori navode da se pridružio skupini radikalnih islamista, vehabijama.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene