Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skrivali se u zagrebu

Teški pokušaj ubojstva: Uhićen dvojac koji je upucao poznatog brodskog ugostitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica muškaraca koje se sumnjiči za pokušaj ubojstva u Slavonskom Brodu početkom siječnja, uhvaćena su u Zagrebu.

Uhićeni su 43-godišnjak i 28-godišnjak, za kojim su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske tragali zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju. Naime, u pucnjavi u Slavonskom Brodu 7. siječnja došlo je do pucnjave u kojoj je teško ranjen 43-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Ilustracija podignuta optužnica Stravičan pokušaj ubojstva u susjedstvu! Pred djetetom gušio i brutalno udarao bivšu suprugu: "Pusti mamu!"

Dvojac je uhićen u Zagrebu, u petak u 13:40 sati, izvijestila je policija.

Policajci su osumnjičene otkrili u jednoj sobi za iznajmljivanje u Zagrebu. Prilikom uhićenja pronašli su i oduzeli vatreno oružje (jedan pištolj i jedan automatski pištolj sa streljivom) koje su nedozvoljeno posjedovali.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, sumnjiče 43-godišnjaka i 28-godišnjaka, da su 7. siječnja, u Slavonskom Brodu, oko 18:55 sati, ispalili više hitaca iz vatrenog oružja, teško ozlijedivši 43-godišnjaka, a nakon toga su bili u bijegu do uhićenja.

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, osumnjičene su danas, uz kaznene prijave zbog sumnje u kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom će ih predati u Županijsko državno odvjetništvo na daljnje postupanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene